AcasăSPORTDaniel Ghita, implicat de Global FC in cea mai tare piramida de...

Daniel Ghita, implicat de Global FC in cea mai tare piramida de K1 din istoria recenta

Circuitul Global Fighting Championship, pus la care de mai multi seici din Dubai, mari amatori de sporturi de contact, are mari sanse sa devina una dintre cele mai atractive competitii sportive din lume.

Dupa ce au organizat cateva gale de incalzire, inclusiv o piramida castigata de Badr Hari, dupa ce i-a macelarit pe Stefan Leko si Peter Graham, arabii vor sa dea lovitura pe 16 aprilie cand, la Dubai, este Global FC 5, gala in cadrul careia vom asista la cea mai tare piramida de K1 din istoria recenta a acestui sport.

Este de asteptat ca cei mai buni patru luptatori de la categoria grea sa fie implicati intr-o piramida de zile mari, trei dintre acestia anuntandu-si, deja, participarea la Global FC 5.

Astfel, romanul Daniel Ghita il va infrunta pe turcul Gokhan Saki, intr-una dintre semifinale, in timp ce marocanul Badr Hari va da piept cu un adversar ce urmeaza a fi stabilit. Cei de la Global FC spera sa-l puna pe Hari intr-o semifinala cu olandezul Rico Verhoeven, nimeni altul decat campionul Glory la categoria grea.

Misiunea lui Daniel Ghita nu va fi una usoara in conditiile in care a pierdut ambele meciuri disputate impotriva lui Saki pana acum, a fost invins de doua ori si de Rico Verhoeven, iar Badr Hari pare in mare forma.

Interesant este ca Global FC 5 are loc la Dubai la 13 zile dupa ce „americanii” de la Glory ajung si ei in Emirate. Glory 20 va avea loc tot in Dubai, pe 3 aprilie, iar in program este anuntat Andrei Stoica, acesta urmand a-l infrunta pe rusul Artem Vakhitov la categoria semigrea.

Sirul vestilor excelente pentru iubitorii sporturilor de contact din Romania nu se incheie aici, Glory vrand sa invadeze si teritoriul Superkombat cu o gala ce va fi programata la Bucuresti, in iunie, cel mai probabil pe Arena Nationala.

author avatar
Cristi Ionita
2.679 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger