AcasăSPORTDaniel Ghita, facut sac de box de englezul Tyson Fury

Daniel Ghita, facut sac de box de englezul Tyson Fury

Exclus din K1 pe motiv ca are semnat un contract si cu rivalii de la Glory Series, luptatorul roman Daniel Ghita este inca in asteptarea urmatorului sau meci, iar pana atunci isi ocupa timpul cu alte indeletniciri.

Ghita si Tyson Fury isi masoara fortele la antrenamente

In ultima perioada, Ghita si-a incercat norocul si in alte sporturi. Fostul SPP-ist a devenit sparring-partner pentru boxerul englez Tyson Fury, campionul intercontinental al greilor in versiunea WBO.

Luptatorul roman se relaxeaza jucand golf

Conform luptatorii.ro, Ghita profita la maxim de antrenamentele efectuate in compania pugilistului britanic, cu aceasta ocazie romanul reusind sa-si imbunatateasca si el tehnica loviturilor de brate. Fury este neinvins in 19 meciuri disputate la profesionisti, 14 dintre acestea castigandu-le prin knock-out, una dintre victimele sale fiind nimeni altul decat celebrul Dereck Chisora. In noiembrie, Fury urmeaza sa-si puna in joc titlul de campion intercontinental impotriva uzbecului Ruslan Chagaev, unul dintre putinii boxeri din lume care au reusit sa-l bata pe uriasul Nikolai Valuev. Un alt sport incercat de Ghita in aceasta perioada a fost golful, luptatorul roman demonstrand calitati ce i-ar permite sa-l provoace la un duel pe marele Tiger Woods.

author avatar
Cristi Ionita
2.614 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger