AcasăSPORTDaniel Ghita a "rupt" mandria Frantei in fata americanilor (VIDEO)

Daniel Ghita a „rupt” mandria Frantei in fata americanilor (VIDEO)

Dupa doua infrangeri urate, cu Semmy Schilt si Gokhan Saki, Daniel Ghita a revenit in stil de mare campion in ringul de K1, luptatorul roman facand senzatie in gala Glory 9 de la New York.

Desi a avut in fata un luptator extrem de incomod, Brice „Mandria Frantei” Guidon, Daniel a facut senzatie si s-a impus prin knock-out in prima repriza, romanul terminandu-si adversarul in mai putin de 50 de secunde.

Guidon, finalist Glory anul trecut, spera sa repete evolutiile bune din ultima perioada si sa-si treaca in cont o noua victorie mare, dupa cele obtinute la Mourad Bouzidi, Filip Verlinden sau Hesdy Gerges, dar francezul nu a avut sanse in fata ploii de lovituri care s-a abatut asupra sa.

Americanii au ramas impresionati de cadenta mare de lovituri a lui Ghita, dar si de croseul de stanga al romanului care l-a trimis direct la spital pe Guidon.

Incurajat de prestatia sa de la New York, Daniel Ghita a anuntat ca este gata sa-si incerce din nou norocul la castigarea titlului Glory, dupa ce, anul trecut, drumul sau spre marele premiu a fost blocat de Semmy Schilt.

Gala Glory 9 New York a programat o piramida de opt castigata de legendarul surinamez Tyrone Spong. Acesta i-a batut pe Michael Duut (knock-out in prima repriza), Filip Verlinden (decizie) si Danyo Ilunga (knock-out in prima repriza) si a castigat premiul de 200.000 de dolari.

sursa foto: facebook

[youtube]yi7d3rCPC64[/youtube]

author avatar
Cristi Ionita
1.148 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger