AcasăSPORTDaniel Ghita a dat ringul de K1 pe podiumul de moda

Daniel Ghita a dat ringul de K1 pe podiumul de moda

Suparat ca mai toti luptatorii de K1 fug din calea lui, Daniel Ghita, campionul mondial K1 in versiunea It’s Showtime, a renuntat, pentru o perioada, la manusile de luptator si s-a apucat sa prezinte moda pentru Ego Men’s Fashion Concept.

Ghita, care a semnat de curand un acord de colaborare cu celebrul producator de costume barbatesti, a acceptat sa prezinte creatiile renumitei firme la Fashion TV Summer Festival Mamaia 2012, eveniment care a debutat weekendul trecut in Piata Casino din Mamaia.

Debutul lui Ghita ca manechin a fost primit cu un ropot de aplauze, luptatorul roman facand deliciul publicului cu miscarile sale de arte martiale executate tocmai pentru a demonstra flexibilitatea costumelor. Altfel, neinvins din martie 2011, Ghita va reveni in ringul de K1 cel mai probabil undeva in luna octombrie, urmand sa lupte in circuitul Glory World Series, dar romanul nu exclude posibilitatea de a evolua din nou si in meciuri organizate in Romania, eventual in circuitul SuperKombat pus la cale de Eduard Irimia.

author avatar
Cristi Ionita
649 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger