AcasăSPORTDani Coman e deja capitol inchis

Dani Coman e deja capitol inchis

Dani Coman este la prima aventura in afara tarii

Cu numai trei zile inainte de primul meci oficial pe care il au de disputat in noul sezon, rapidistii s-au descotorosit de serviciile portarului titular, Dani Coman.

Dani Coman este la prima aventura in afara tarii

Initial, George Copos solicita 125.000 de euro in schimbul plecarii lui Coman la Anorthosis Famagusta, dar finantatorul giulestenilor a scazut treptat din pretentii pana ce aseara a acceptat sa-i dea drumul gratis goalkeeperului de 33 de ani. Coman va ajunge sub comanda lui Ronny Levi, fostul tehnician al Stelei, portarul pitestean urmand sa fie coechipier, in Cipru, cu fosti rapidisti Juliano Spadacio si Dan Alexa.

Constantin Zotta, presedintele Rapidului, a anuntat ca pana joi, la meciul tur cu finlandezii de la MYPA, din turul al doilea preliminar al Europa League, giulestenii sa antameze un nou portar care sa se bata pentru postul de titular cu Septimiu Albut si Virgil Draghia. Altfel, aseara, conducerea Rapidului spera sa-l convinga pe mijlocasul Paul Codrea sa semneze cu gruparea „alb-visinie” pentru a-l putea trece pe acesta pe lista cu jucatori trimisa la UEFA.

author avatar
Cristi Ionita
94 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger