AcasăSPORTDani Coman a dat prime la Rapid din banii lui!

Dani Coman a dat prime la Rapid din banii lui!

Anuntul lui George Copos, cum ca nu-i va permite portarului sa plece gratis la Anorthosis Famagusta, l-a infuriat la culme pe goalkeeper-ul pitestean, care ieri a decis sa faca publice informatii socante din interiorul clubului.

Dani Coman este cel mai valoros portar avut de Rapid in ultimii ani

Dani Coman n-a ezitat sa povesteasca un episod petrecut in timpul mandatului de antrenor al lui Marius Sumudica: „Am scos bani din contul meu si am platit primele jucatorilor dupa o victorie, repet, din banii mei! Clubul nu avea bani sa plateasca primele, iar Sumudica poate confirma ce spus. Era si Mircea Bornescu la echipa si se stie ce rivalitate era intre noi pe plan sportiv. Rapidul mi-a restituit banii abia dupa vreo cinci luni”.

Intamplarea pare tipica pentru Giulesti, in conditiile in care si Razvan Lucescu – pe cand era antrenor acolo – s-a vazut de cateva ori pus in situatia sa achite din banii sai bonusurile promise jucatorilor de catre conducere. Mai mult, Coman sustine ca a renuntat la peste 200.000 de euro pentru a se intoarce la Rapid in 2010: „In conditiile in care eu am venit la Rapid din postura de jucator liber de contract, in conditiile in care eu nu am luat niciun ban la semnatura, in conditiile in care am acceptat un contract cu 70.000 de euro mai mic decat la FC Brasov, desi discutasem altceva, in aceste conditii, chiar eu sunt oaia neagra a Rapidului? Lumea trebuie sa stie ca am pierdut 60.000 de euro anul trecut pentru o clauza de jocuri care nu a fost inregistrata la momentul potrivit. Am renuntat la 155.000 de euro cand am plecat de la Brasov. Vorbim de niste sume exorbitante si lumea trebuie sa stie asta. Ce sa mai fac? Sa-mi iau viata pentru Rapid?”.

George Copos a anuntat ca Dani Coman se poate transfera la Anorthosis Famagusta pentru 125.000 de euro. „Nu-l las sa plece gratis, n-am de gant sa falimentez Rapidul”, a fost explicatia finantatorului „alb-visiniilor”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
439 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger