AcasăSPORTDanezul Kessler se baga peste Bute

Danezul Kessler se baga peste Bute

Kessler, unul dintre cei mai mari pugilisti din istoria categoriei supermijlocii

Detinatorul centurii cu diamante in versiunea IBF nu este singurul pretendent la o lupta cu Andre Ward sau Carl Froch, finalisti ai turneului organizat de Showtime.

Kessler, unul dintre cei mai mari pugilisti din istoria categoriei supermijlocii

Kalle Sauerland este pregatit sa negocieze direct cu staff-ul invingatorului din finala de la Atlantic City, programata pe 17 decembrie. Isi doreste cu orice pret sa-l aduca pe Mikkel Kessler in fata lui Ward sau Froch, iar pentru a-si atinge scopul este dispus sa puna la bataie o bursa de 10 milioane de dolari pentru oricare dintre cei doi pugilisti. „Il vom contacta pe castigatorul SuperSix pentru a-i propune sa participe intr-o gala nemaiintalnita la categoria supermijlocie. Va fi cel mai important eveniment pugilistic din 2012”, a declarat Sauerland in presa americana.
In istoria acestei categorii a mai existat o singura data o bursa atat de mare: Kessler a fost invins de Joe Calzaghe, in 2007, pe „Millennium Stadium”, din Cardiff, pierzand centurile cu diamante in versiunile WBA, WBC si WBO, dar s-a ales cu 10 milioane de dolari in cont.

Optiunile romanului

Fiind greu de crezut ca Interbox va putea concura, din punct de vedere financiar, cu oferta lui Sauerland, romanului Lucian Bute i-ar ramane varianta urcarii in ring cu invinsul din SuperSix. Alte nume importante din aceasta categorie sunt Robert Stieglitz (campion mondial in versiunea WBO), Arthur Abraham, Andre Dirrell, Jermaine Taylor si Allan Green.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
243 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger