AcasăSPORTDane, tu mai vrei sa ramai la Moscova?

Dane, tu mai vrei sa ramai la Moscova?

Nemultumire cat casa la Dinamo Moscova, club cu pretentii de Liga Campionilor si investitii de mijlocul clasamentului: antrenorul Dan Petrescu este aratat cu degetul dupa o noua infrangere, iar presa rusa se si grabeste sa anunte demiterea romanului!

Dan Petrescu pare lipsit de sprijin la Dinamo Moscova

Derbiul cu Lokomotiv, disputat ieri, pe terenul ”ceferistilor”, in etapa a 17-a de campionat, a fost transat de Dame N’Doye, fratele ”vedetei” de la Sageata Navodari, Ousmane N’Doye. Reusita senegalezului alunga Dinamo din lupta pentru un loc de Liga Europa, in timp ce Lokomotiv, gratie celor trei puncte castigate, a egalat-o pe Zenit in fruntea clasamentului. ”Va fi demis, nimeni nu-l mai apara acum!”, a scris presa moscovita, care abia a asteptat prilejul sa-l atace pe Dan Petrescu. Cu 29 de puncte, Dinamo stationeaza pe 6, insa poate cadea un loc daca FC Krasnodar se impune astazi, acasa, cu Terek Groznii.

In cazul in care va fi disponibilizat de rusi, Dan Petrescu are oferte din Premier League, dar poate lua in calcul si varianta nationala Romaniei, daca Mircea Sandu va alege, in cele din urma, sa-l indeparteze pe Victor Piturca.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
175 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger