AcasăRecomandariDancu o vede pe Halep peste Patzaichin, Dobrin si Duckadam

Dancu o vede pe Halep peste Patzaichin, Dobrin si Duckadam

De cand are pe umeri grija tarii, Vasile Dancu nu prea mai stie ce fac soarecii prin ograda IRES.

Pai, cum altfel sa interpretam ultimul sondaj aruncat pe piata si care se refera la cine sunt cei mai mari sportivi romani din istorie?! Rezultatul este si halucinant, si halucinogen, parca a fost realizat de straini.

Sondaj IRES cu rezultat halucinant referitor la cei mai mari sportivi români din istorie

Socul vine imediat sub Top 3, din care fac parte Nadia Comaneci (30% voturi), Gica Hagi (26%) si Ilie Nastase (6%). Asadar, urca direct pe 4 si fara nicio performanta in cariera (atat personala, cat si pentru tara) Simonaaa Haleep!!! Cu 6% din voturi, ea este egala lui Ilie Nastase, iar daca mai castiga doua meciuri cu Daria Kasatkina si Shelby Rogers il devanseaza si pe „Nasty”.

Pentru IRES-ul lui Dâncu, Ivan Patzaichin, Nicolae Dobrin şi Helmuth Duckadam sunt apă de ploaie

Bai, astia de la IRES, ati innebunit de tot? Bre, nea Vasile, mai lasa pauzele alea lungi si dese din sedintele de Guvern si vezi ce-i pe la institutul matale, ca au luat-o sondajele razna. Si, nu de alta, dar acum vin cele importante, care conteaza cu adevarat, iar acolo nu mai merge sa te joci asa cu cifrele. Pai, se poate s-o scoateti pe Simona Halep, altfel o dulceata de fata, peste Ivan Patzaichin (3%), Nicolae Dobrin (3%) sau Helmuth Duckadam (1%). Alo, centrala IRES, cui ati luat interviu, prescolarilor si pokemonilor? Din cele 1223 de persoane „chestionate prin metoda CATI” avea vreuna buletin dinainte de 2000?

author avatar
Laurentiu Teodorescu
701 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger