AcasăSPORTDanciulescu, noul "Mache" de la Dinamo

Danciulescu, noul „Mache” de la Dinamo

Ionel Danciulescu prefera munca de birou in locul meseriei de antrenor

Atacantul Ionel Danciulescu si-a anuntat, ieri, intr-o conferinta de presa, retragerea din activitatea fotbalistica, el urmand sa fie noul team-manager al FC Dinamo, functie pe care la Steaua o ocupa Marius Ianuli, zis „Mache”.

Ionel Danciulescu prefera munca de birou in locul meseriei de antrenor

„A venit si acest moment. Era inevitabil sa se intample. Nu este o decizie usoara, dar nici foarte grea. Aveam mai multe variante, dar pana la urma am hotarat de a ma retrage de la Dinamo. Asa mi-am dorit ca ultima dorinta, sa joc ultimul meci la Dinamo. Nu cred ca va fi absolut nicio problema ca ma voi retrage. Exista viata si dupa retragere. Voi ramane in cadrul clubului. Fara sprijinul colegilor si al antrenorilor, nu cred ca as fi ajuns unde sunt acum. Viitorul meu este legat de Dinamo. Cred ca este momentul cel mai bun de a ma retrage”, a spus fotbalistul cu peste 500 de meciuri in Liga 1.

La conferinta de presa, Ionel Danciulescu a venit imbracat in costum, iar pe masa se aflau ghetele de joc si tricoul pe care l-a purtat in acest sezon la Dinamo. Pe ecranele din sala a fost prezentat un film cu activitatea lui fotbalistica.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
164 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger