AcasăSPORTDanciulescu joaca in "BAC la 35 de ani"

Danciulescu joaca in „BAC la 35 de ani”

Ionel Danciulescu a marcat 194 de goluri pentru Dinamo

Golgeterul din Stefan cel Mare este absolvent al Grupului Scolar Agricol Halanga, comuna Izvorul Barzii – Medehinti. Ieri, si-a sustinut in fata examinatorilor craioveni competentele lingvistice la o limba de circulatie internationala.

Ionel Danciulescu a marcat 194 de goluri pentru Dinamo

Mare le-a fost mirarea jucatorilor dinamovisti, ieri dimineata, cand nu l-au zarit la antrenamentele echipei pe Ionel Danciulescu. Veteranul lotului a lipsit motivat, iar scuza este una des intalnita printre sportivi: fotbalistul oltean sustine in aceste zile examenul de Bacalaureat. Absolvent al Grupului Scolar Agricol Halanga, comuna Izvorul Barzii –  – Medehinti, Danciulescu (35 de ani) s-a prezentat in fata profesorilor pentru testul de competenta lingvistica la o limba de circulatie internationala.

Pe 27 iunie, urmeaza proba scrisa la limba si literatura romana, iar ultimele doua teste sunt programate pe 29 iunie (proba obligatorie a profilului), respectiv 1 iulie (proba la alegere a profilului si specializarii). Altfel, fostul „polist” Ianis Zicu nu a putut sustine examenul de Bacalaureat in aceasta vara deoarece a fost convocat la nationala pentru returul cu Bosnia, iar apoi s-a deplasat in America de Sud. Astfel, pe 8 iunie, cand era programat la „romana oral”, Zicu juca in „amicalul” Brazilia – Romania, meciul de retragere al lui Ronaldo.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
331 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger