AcasăSPORTDanciulescu "asigura" primele, Munteanu da stingerea!

Danciulescu „asigura” primele, Munteanu da stingerea!

Danciulescu si Munteanu stiu sa rezolve problemele de la Dinamo

Autoritatea antrenorului Liviu Ciobotariu la formatia din Stefan cel Mare exista, dar lipseste cu desavarsire. La echipa, toate deciziile sunt luate de tridentul ofensiv Danciulescu – M.Niculae – C.Munteanu.

Danciulescu si Munteanu stiu sa rezolve problemele de la Dinamo

Asa cum aratam in numarul de ieri al ziarului, intre antrenorul Liviu Ciobotariu si cei trei veterani din lotul lui Dinamo s-a creat o legatura afectiva extrem de puternica. Tehnicianul nu poate uita faptul ca a fost sustinut de jucatori in momentul in care actionarii au vrut sa-l schimbe din functie, mai intai in timpul cantonamentului estival din Austria, apoi dupa eliminarea din Europa League – vezi esecul cu Vorskla Poltava. In amandoua situatii, Danciulescu, M.Niculae si C.Munteanu au sarit in apararea antrenorului, reusind astfel sa-l pastreze in functie. Drept rasplata, Ciobotariu a inceput sa le acorde jucatorilor cateva drepturi pana nu demult interzise de regulamentul de ordine interioara.

Omul care aduce banii

Desi Dinamo s-a impus in „Gruia”, 3-2 cu CFR Cluj, intr-un moment in care „cainii” chiar aveau nevoie de un succes in Ardeal,  jucatorii lui Ciobotariu nu au fost primiti la intoarcerea la Bucuresti cu niciun fel de prima. Antrenorul a ridicat din umeri in momentul in care a fost intrebat unde sunt bonusurile de victorie, dar ajutorul a venit de la Ionel Danciulescu. „Voi incerca sa discut cu sefii si va promit ca o sa obtin un miliard pentru toata echipa”, a spus atacantul, care avea sa si rezolve aceasta problema.

ROI, o chestiune facultativa

Din acest sezon, regulamentul de ordine interioara la FC Dinamo a devenit o chestiune facultativa. Totusi, in momentul in care a fost intrebat de conducere care este programul jucatorilor, Liviu CIobotariu a spus ca are totul sub control. Atrenorul a prezentat problema in „sfatul batranilor”. Primul care a luat atitudine a fost Catalin Munteanu. „Lasa, Ciobi, ca ii sun eu pe baieti dupa 11 noaptea sa vedem pe unde sunt. N-ai nicio grija!”, ar fi spus cel mai important pasator din lotul „cainilor”.

author avatar
Sebastian Stan
252 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger