AcasăRecomandariDan Petrescu va fi antrenorul lui Xavi!

Dan Petrescu va fi antrenorul lui Xavi!

Tehnicianul roman a confirmat pentru ziarul spaniol Marca perfectarea transferului la Al Arabi a capitanului Barcelonei, Xavi Hernandes.

Xavi a ajuns, la 34 de ani, elevul lui Dan Petrescu

Vedeta catalanilor paraseste Camp Nou la 34 de ani, oferta gruparii Al Arabi fiind una de nerefuzat: salariu anual de 8 milioane de euro si bonusuri de inca doua milioane! „Xavi a semnat un precontract cu noi. Au fost si alte echipe interesate, dar oferta noastra l-a convins. Am vorbit personal cu el la telefon si l-am intrebat daca vrea sa joace la noi si sa se sacrifice pentru formatia asta, fiindca la mine, daca nu alergi, poate sa te cheme Xavi, nu joci!”, a comentat Dan Petrescu pentru „Marca”. Dandu-si, insa, seama ca a fortat nota, „Bursucul” a schimbat imediat discursul: „Mi-am dat seama de la telefon ca Xavi e un om extraordinar. Fotbalistii mari au fost toti niste oameni modesti si au avut mult bun simt”.
Xavi a evoluat timp de 16 sezoane la Barcelona si a evoluat in 723 meciuri oficiale din Primera Division, in care a inscris 81 de goluri. El este jucatorul cel mai laureat din istoria clubului catalan, cu 3 trofee in Liga Campionilor, 2 in Cupa Mondiala a Cluburilor, 2 in Supercupa Europei, 7 titluri nationale, 2 Cupe si 6 Supercupe ale Spaniei.

Dan Petrescu
author avatar
Laurentiu Teodorescu
198 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger