AcasăSPORTDan Petrescu va antrena echipa rusa Dinamo Moscova

Dan Petrescu va antrena echipa rusa Dinamo Moscova

Dan Petrescu

Antrenorul roman Dan Petrescu va ramane in Rusia, urmand ca de luni sa preia fraiele echipei Dinamo Moscova, acesta inlocuindu-l pe Serghei Silkin, care a demisionat din cauza rezultatelor negative.

Dan Petrescu

Dan Petrescu va antrena pentru urmatorii trei ani in Rusia, urmand sa fie numit antrenor al echipei Dinamo Moscova, echipa aflata pe ultimul loc in prima luga rusa, cu patru infrangeri din tot atatea meciuri.

Acesta urmeaza sa il inlocuiasca pe Serghei Silkin, care a demisionat din cauza rezultatelor negative inregistrate pana in acest moment de echipa moscovita, au anuntat oficialii clubului in urma intrunirii Comitetului Director.

„Dan Petrescu va semna un contract pe trei ani, urmand sa isi inceapa munca pe 20 august”, se arata pe site-ul clubului.

Dupa trei ani petrecuti la Kuban Krasnodar, Dan Petrescu a demisionat la inceputul saptamanii de la echipa pe care a reusit sa o aduca in prima liga ruseasca.

Acesta a anuntat rapid ca pe lista prioritatilor se afla si echipa Dinamo Moscova, club care i-a si inaintat o oferta salariala de trei milioane de euro pe an.

author avatar
Ionut Zgimbau
196 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger