AcasăSPORTDan Petrescu transfera la Dinamo Moscova CAPITANUL echipei nationale a Romaniei!

Dan Petrescu transfera la Dinamo Moscova CAPITANUL echipei nationale a Romaniei!

Avand drept obiectiv calificarea in Europa League, antrenorul Dan Petrescu vrea sa isi intareasca echipa Dinamo Moscova cu un international roman de legenda.
Constient ca postul de fundas stanga ii da cele mai mari batai de cap, Dan Petrescu l-a cerut conducerii clubului Dinamo pe internationalul roman Razvan Rat. Intrat in ultimele luni de contract cu formatia Sahtior Donetk, al doilea capitan al echipei nationale poate semna cu orice club, fara a mai avea acordul campioanei Ucrainei. In ultima perioada, Mircea Lucescu a lasat de inteles ca nu-i va propune lui Rat prelungirea contractului, iar Dan Petrescu vrea sa profite de acest lucru. ”Pozitia de fundas stanga imi da mari batai de cap, dar in vara voi aduce un fotbalist foarte bun, pe care il cunosc. Nu pot sa va dau mai multe detalii, insa fiti siguri ca ne va ajuta enorm”, a comentat ”Bursucul” in presa rusa.
Dinamo Moscova ocupa pozitia a 9-a in clasament, cu 30 de puncte, doua puncte in spatele ultimului loc calificant in Europa League.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
529 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger