AcasăSPORTDan Petrescu schimba liderul in Rusia

Dan Petrescu schimba liderul in Rusia

Petrescu a castigat cel mai important meci al sezonului pentru Dinamo

Cu o tactica tipic romaneasca, Dinamo Moscova s-a impus cu 2-0 in cel mai asteptat duel al rundei 10 din SOGAZ Liga. Ieri, liderul TSKA a fost rapus in propriul fief de formatia lui Dan Petrescu.

Petrescu a castigat cel mai important meci al sezonului pentru Dinamo

Dinamo Moscova a bifat, astfel, cel de-al doilea succes consecutiv in campionat, dupa 3-2 cu Amkar Perm, in runda precedenta. Ieri, MVP-ul derbyului cu TSKA a fost ungurul Balazs Dzsudzsak, marcatorul primului gol.

Ungurul Dzsudzsak, marcatorul primului gol

Internationalul roman Adrian Ropotan a fost titular la Dinamo si a incasat un cartonas galben in minutul 29. Dan Petrescu l-a schimbat la scorul de 2-0 cu rusul Artur Yusupov. Din minutul 58, gazdele au evoluat in inferioritate numerica, Alan Dzagoev fiind eliminat pentru ca si-a lovit intentionat un adversar. La finalul meciului, Dan Petrescu a explicat cum a reusit Dinamo sa se impuna pe terenul rivalei de moarte: „Apararea a fost disciplinata si bine organizata. Am avut parte si de noroc in unele momente ale partidei, dar consider ca victoria noastra este meritata. Aveam nevoie de ea si pentru a castiga incredere in fortele noastre. Felicit jucatorii si fanii”.

Fanii au realizat o atmosfera incendiara pe "Arena Khimki"

In urma acestui rezultat, Dinamo Moscova a acumulat 9 puncte in zece meciuri. Etapa viitoare, „Bursucul” va da piept cu Anji Mahacikala, noul lider al campionatului. Echipa camerunezului Samuel Eto’o a urcat pe primul loc, cu 23 de puncte, dupa victoria de ieri, 2-1 cu Volga, profitand si de ajutorul indirect oferit de Dan Petrescu.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
268 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger