AcasăSPORTDan Petrescu, revolutie la Moscova

Dan Petrescu, revolutie la Moscova

Dan Petrescu face ordine la Dinamo

Doua saptamani i-au fost de ajuns lui Dan Petrescu pentru a se lamuri ce trebuie schimbat la Dinamo Moscova. Igor Semshov este noul capitan, iar Kevin Kuranyi, a fost trimis la „munca de jos”.

Dan Petrescu face ordine la Dinamo

Noul tehnician al lui Dinamo Moscova vrea sa scoata cat mai repede echipa din criza. Marti seara, gruparea ruda a pierdut calificare in grupele Europa League, dupa 1-1 cu VfB Stuttgart (in tur, nemtii castigasera cu 2-0), iar Petrescu a luat prima decizie: „M-am hotarat! De acum inainte, daca Semshov va intra titular, el va fi capitan. Vicecapitanul il voi alege dintre Kuranyi si Fernandez”, a precizat Petrescu.

Kuranyi, unul dintre simbolurile echipei din Moscova

Germanul Kevin Kuranyi  – platit cu 5,7 milioane de euro pe an – a intrat titular in returul cu VfB Stuttgart, dar a dezamagit din nou, iar “Bursucul” l-a inlocuit cu celalat rebel din echipa, Misimovic.

Kevin (dreapta) a dezamagit si in returul cu VfB Stuttgart

Presa rusa spune ca tensiunea in vestiarul lui Dinamo a inceput sa se simta, tehnicianul roman saturandu-se de fitele fostului fotbalist de la VfB si Schalke. De altfel, Petrescu se intereseaza deja de  atacantul armeano-american Yura Movsisyan, de la FC Krasnodar.

author avatar
Sebastian Stan
414 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger