AcasăSPORTDan Petrescu renunta la bani pentru Crystal Palace

Dan Petrescu renunta la bani pentru Crystal Palace

Dan Petrescu este subiectul preferat (foto jos) al presei engleze

Negocierile dintre Dan Petrescu si Crystal Palace sunt cel mai comentat subiect in prima liga engleza. Jurnalistii britanici scriu ca fostul international roman isi doreste sa revina cat mai repede in Premier League.

Dan Petrescu este subiectul preferat (foto jos) al presei engleze

Dupa ce a impresionat ani buni la Chelsea, „Bursucul” are acum sansa sa o faca si in calitate de antrenor. Nu inca al gruparii londoneze, ci la Crystal Palace, ultima echipa interesata de serviciile sale. Conform „Daily Mirror”, negocierile dintre cele doua parti au ajuns la capitolul salariu: pretentiile lui Dan Petrescu nu sunt exagerate, din moment ce romanul a acceptat sa renunte la 60% din contractul sau actual numai ca sa se intoarca in Premier League, scriu jurnalistii englezi! Concret, actualului tehnician de la Dinamo Moscova i se ofera in jur de 50.000 de euro pe saptamana, ceea ce inseamna 2,4 milioane de euro pe an. „Mult sub cele 3 milioane primite de la rusi!”, precizeaza sursa citata. Pe langa acesti bani, Crystal Palace va fi nevoita sa plateasca inca doua milioane de euro, reprezentand clauza de reziliere a contractului cu Dinamo Moscova!

Ultima clasata din Premier League a ramas fara in data de 23 octombrie, cand Ian Holloway a fost demis din cauza rezultatelor.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
305 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger