AcasăSPORTDan Petrescu, propus la nationala Rusiei

Dan Petrescu, propus la nationala Rusiei

Prestatia de pe banca echipei Kuban i-a adus tehnicianului nostru suficienta notorietate in Rusia

Eliminarea Rusiei de la turneul final european a atras demisia olandezului Dick Advocaat, astfel ca federatia de la Moscova cauta un inlocuitor. Preliminariile Mondialului din 2014 bat la usa, iar Dan Petrescu este vazut de presa rusa drept un tehnician capabil sa duca selectionata lui Arshavin si Kerzhakov in Brazilia.

Prestatia de pe banca echipei Kuban i-a adus tehnicianului nostru suficienta notorietate in Rusia

Suparare mare in Rusia dupa ce nationala n-a reusit calificarea in sferturile de finala ale Euro 2012. Dick Advocaat s-a intors la PSV Eindhoven, iar federatia moscovita cauta variata cea mai buna pentru banca tehnica. Presa a facut o pledoarie pentru cine ar putea califica echipa nationala la Mondialul din Brazilia, iar Dan Petrescu este plasat, alaturi de Valery Gazzaev, in fruntea celor mai capabili antrenori.

„Echipa noastra are nevoe de un antrenor carismatic. In acest moment, sunt doar doua persoane capabile sa preia echipa: Gazzaev si Petrescu. Varianta Petrescu suna mai frumos. A reusit rezultate remarcabile cu o echipa mediocra  (n.r. Kuban Krasnodar), si este in foame de trofee si victorii. Ati vazut cum se manifesta in timpul meciurilor? Asta inseamna ca pune pasiune!”, sustine cotidianul „Sovietskaya Sport”. In preliminariile pentru World Cup 2014, Rusia face parte din grupa  F, alaturi de Portugalia, Israel, Irlanda de Nord, Azerbaidjan si Luxemburg.

author avatar
Sebastian Stan
550 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger