AcasăSPORTDan Petrescu - prizonierul din Krasnodar

Dan Petrescu – prizonierul din Krasnodar

Dan Petrescu si Alexander Tkachev, presedintele lui Kuban Krasnodar

In ciuda numeroaselor oferte venite de la marile cluburi din Moscova, antrenorul roman este „sechestrat” la micuta grupare de la malul Marii Negre.

Dan Petrescu si Alexander Tkachev, presedintele lui Kuban Krasnodar

A fost cerut atat de Lokomotiv, cat si de Spartak, insa n-a putut oferi niciun raspuns pozitiv la negocierile cu superputerile din capitala Rusiei. Dan Petrescu nu are voie sa paraseasca Krasnodarul si pace! Intr-un mesaj postat pe contul personal de Twitter, presedintele Alexander Tkachev a anuntat ca „Bursucul” ramane la Kuban si in sezonul viitor, cand obiectivul echipei se schimba: in loc de mentinerea in prima liga, va fi calificarea intr-o cupa europeana!

„Avem un colectiv extraordinar, iar acesta poate fi punctul de pornire pentru succes. Trebuie sa-i pastram in lot pe cei pe care ii avem deja, doar asa putem spera la mai mult. In ce priveste viitorul, vom aduce trei sau patru jucatori de nivel european”. Din cate speculeaza presa de la rasarit, Dan Petrescu va avea un buget de transferuri de 20 de milioane de euro. Pe lista tehnicianului roman se afla un fundas central, un atacant si un coordonator de joc.

In sezonul recent incheiat, Kuban Krasnodar a terminat campionatul pe locul 8, Dan Petrescu reusind sa califice formatia sa in play-off-ul pentru titlu si cupe europene.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
133 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger