AcasăRecomandariDan Petrescu pentru Liga Campionilor!

Dan Petrescu pentru Liga Campionilor!

Pe final de sezon, la Steaua exista o singura certitudine: antrenorul Costel Galca nu va mai fi pe banca si in campionatul viitor, indiferent de cum se termina editia actuala!

Gigi Becali vrea sa dea si o lovitura de imagine prin aducerea lui Dan Petrescu la Steaua

Chiar daca au pierdut locul 1 in meci direct cu ASA Tg.Mures, stelistii sunt convinsi ca mai pot recupera fotoliul de lider si implicit cuceri titlul in Liga 1. Dovada ca gandesc intocmai sta planul pus la cale de latifundiarul din Pipera. In eventualitatea in care Steaua isi pastreaza coroana, Gigi Becali vrea sa faca o echipa sa treaca fara emotii de play-off-ul Ligii Campionilor. Si cum orice constructie incepe de la temelie, Dan Petrescu a fost ales pentru banca tehnica! Negocierile cu „Bursucul” au demarat imediat ce Becali a iesit din inchisoare, cand Gigi s-a convins si ca Laurentiu Reghecampf nu mai reprezinta o solutie pentru Steaua.
Crescut pe terenurile din Ghencea si vazut de multi drept unul dintre cei mai mari fundasi de banda dreapta din istoria „ros-albastrilor”, Petrescu i-a transmis lui Becali ca el nu pune niciodata banii pe primul plan atunci cand vine vorba de Steaua. Din acest punct, tratativele s-au axat spre construirea unui lot de Champions League, iar numele trecute pe hartie sunt de la marile rivale din Liga 1. Este vorba despre Constantin Budescu, Gregory Tade, Toto Tamuz, Felipe Teixeira, William De Amorim, Sony Alcenat si Geraldo Alves. „Nu stiu nimic despre un transfer acum, deocamdata sunt la Petrolul. Steaua e, insa, o echipa mare, toata lumea stie asta si vom vedea la finalul sezonului ce va fi”, a comentat Tamuz interesul „militarilor” pentru el.

Duckadam confirma: „Adio, titlu? Adio, Galca!”

In ultimele luni, Helmuth Duckadam parca a devenit purtatorul de cuvant al finantatorului Stelei. Referitor la viitorul lui Costel Galca, presedintele de imagine afirma ca acesta va parasi echipa daca rateaza titlul in Liga 1: „Daca Steaua va rata campionatul, atunci cu siguranta ca lotul va trebui reformat, nu de la zero, dar se va face o noua echipa. Inclusiv cu un nou antrenor. A trecut un ciclu la Steaua si trebuie inceput altul nou. Sunt jucatori care au aratat lucruri frumoase la echipele lor de club. Pe langa cei sapte fotbalisti despre care a vorbit sefu’, patronul, ar mai fi alti patru, cinci. Trebuie ca la Steaua sa vina macar cinci, sase jucatori buni”.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
409 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger