AcasăSPORTDan Petrescu nu avea ce cauta la Dinamo Moscova, echipa rusilor!

Dan Petrescu nu avea ce cauta la Dinamo Moscova, echipa rusilor!

Boris Rotenberg (foto jos) n-a avut incredere in Dan Petrescu

Indepartarea lui Dan Petrescu de la conducerea tehnica a formatiei Dinamo Moscova era de asteptat, insa explicatia oferita de patronul Boris Rotenberg socheaza.

Boris Rotenberg (foto jos) n-a avut incredere in Dan Petrescu
Boris Rotenberg

Intr-un interviu acordat presei muscovite, miliardarul care conduce de aproape un an clubul Dinamo (echipa temutei agentii FSB!) declara ca vrea sa redea formatia rusilor. Din acest motiv l-a indepartat pe romanul Dan Petrescu, tocmai pentru a-i face loc pe banca tehnica lui Stanislav Cherchesov, legendar portar al URSS-ului. „Dan Petrescu nu mai putea sa-i motiveze pe fotbalisti, am vazut asta in ochii lor. In plus, jocul echipei nu ma incanta. Cu acest joc nu ajungeam in cupele europene. Acum, vad ca toata lumea vrea sa imbunatateasca fotbalul din Rusia. Asa ca am decis sa aduc la Dinamo un antrenor rus, capabil sa inteleaga jucatorii”, a declarat Rotenberg, care nu s-a ferit sa sublinieze noua politica a clubului Dinamo Moscova: „Nu renunt la straini, dar de acum incolo o sa pariez pe rusi!”.

Dan Petrescu a preluat gruparea „alb-albastra” in sezonul trecut, cand echipa era pe ultimul loc in clasament. Cu el la conducere, Dinamo a terminat pe 6 si s-a calificat in cupele europene. Acum, moscovitii sunt pe 4, cu 43 de puncte acumulate in 24 de etape.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
430 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger