AcasăSPORTDan Petrescu: N-am fost dorit la echipa nationala!

Dan Petrescu: N-am fost dorit la echipa nationala!

Dan Petrescu este convins ca Federatia nu l-a vrut selectioner

Ca si plecat de la Al Arabi, fostul international Dan Petrescu da cartile pe fata in chestiunea preluarii conducerii echipei nationale a Romaniei.

Dan Petrescu este convins ca Federatia nu l-a vrut selectioner

Dorit de suporteri, dar ignorat de conducerea FRF, cam asta este situatia in care se gaseste Dan Petrescu. Revenit in tara pentru o scurta perioada, fostul international a negat ca ar fi fost contactat de Razvan Burleanu pentru a prelua echipa nationala: „Pai, daca si cu parca… se plimbau intr-o parca. Trebuia sa ma fi vrut cineva ca sa vin la nationala. Nu sunt un antrenor scump, sunt un antrenor normal. Cine nu doreste sa antreneze echipa nationala? Pai, toti vor sa vina, ce, a fost vreunul care sa spuna ca nu-l intereseaza echipa nationala? E normal sa vrei, te-ai nascut in Romania, eu am si jucat aproape 100 de meciuri sub tricolor, la mondiale, la europene…”. Referitor la partida cu Irlanda de Nord, programata vineri, Petrescu este de parere ca Romania „trebuie sa aiba emotii. Domnul Iordanescu? Nu cred sa aiba vreo emotie la experienta si la varsta dansului. Ce emotii sa mai aiba el?”. In opinia lui Dan Petrescu, echipa nationala „are jucatori care pot sa-i inlocuiasca pe Marica sau Rat. Iar Sanmartean trebuie sa joace 100%, mi s-a parut cel mai in forma de la Steaua”.
Conform agentiei arabe „raya.com”, Dan Petrescu este la o semnatura distanta de despartirea de clubul Al-Arabi, care il plateste cu 3 milioane de dolari anual. „Gruparea noastra e pe cale sa puna capat relatiei cu Dan Petrescu. Al-Arabi a decis sa angajeze un nou antrenor pentru a se ocupa de prima echipa in perioada urmatoare. Motivele sunt rezultatele echipei, clasarea abia pe locul 7 si risipirea sanselor la titlu”, noteaza sursa citata. Dupa 10 etape disputate in Qatar, Al Arabi are 14 puncte (trei victorii, cinci egaluri si doua infrangeri) si golaveraj 18-13. In ultimele cinci partide, Dan Petrescu a bifat o singura victorie, pe 18 octombrie, cu „lanterna rosie” Al Wakrah.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
174 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger