AcasăSPORTDan Petrescu, la un pas sa o preia pe Fulham

Dan Petrescu, la un pas sa o preia pe Fulham

Dan Petrescu, unul dintre cei mai bine cotati antrenori din Europa la ora actuala, are mari sanse sa ajunga, din iarna, in Premier League.

Conducerea clubului Fulham este nemultumita de startul mizerabil de sezon si ia in calcul inlocuirea antrenorului olandez Martin Jol. Fulham este pe loc retrogradabil in Premier League, desi are in lot jucatori precum Maarten Stekelenburg, Dimitar Berbatov, Darren Bent, Scott Parker sau Damien Duff.

Dailymail.co.uk anunta ca Dan Petrescu, actualul antrenor al lui Dinamo Moscova, este favorit sa o preia pe Fulham. Totusi, „Bursucul” se bate pentru post cu un fost coechipier de la Chelsea, italianul Roberto Di Matteo. Acesta este liber de contract de aproape un an, dupa ce a fost inlaturat tocmai de la conducerea lui Chelsea.

In legatura cu sansa de a ajunge la Fulham, Dan Petrescu a precizat ca nu ar spune „NU” unei asemenea ocazii, mai ales ca visul tehnicianului roman este sa ajunga sa antreneze pe Stamford Bridge. Iar „transferul” la Fulham ar putea reprezenta rampa de lansare catre Chelsea.

author avatar
Cristi Ionita
171 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger