AcasăSPORTDan Petrescu, in pericol sa piarda punctele castigate cu Zenit!

Dan Petrescu, in pericol sa piarda punctele castigate cu Zenit!

Zenit St. Petersburg a decis sa atace la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne decizia luata de Comisia de Disciplina din Rusia, care hotarase ca echipa pregatita de Luciano Spalletti sa piarda la masa verde duelul cu Dinamo Moscova.

Dan Petrescu a aflat ce surpriza ii pregateste Zenit

Pe 18 noiembrie, in timpul partidei Dinamo Moscova – Zenit St.Petersburg, din sectorul rezervat suporterilor oaspeti a fost aruncata o petarda, obiectul lovindu-l in cap pe goalkeeperul lui Dinamo Moscova, Anton Sunin. Meciul – din care se consumasera doar 37 de minute – a fost suspendat, iar Comisia de Disciplina din Rusia a decis ca trupa antrenata de Dan Petrescu sa castige confruntarea cu 3-0, la „masa verde”. Dupa ce initial a amenintat ca se va retrage din campionat, formatia patronata de Gazprom a decis sa conteste masura la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne.

Anton Sunin a fost lovit in minutul 37 al partidei cu Zenit

Campioana Zenit St.Petersburg doreste ca partida jucata pe 18 noiembrie pe arena „Khimki” sa fie castigata, tot la „masa verde”, considerand ca meciul s-a disputat in fieful lui Dinamo Moscova, iar clubul din capitala este raspunzator pentru incident. Zenit este pe locul 3 in campionat, la 8 puncte distanta de Dinamo. Daca TAS va da dreptate trupei antrenate de Luciano Spalletti, Zenit ar putea urca pe locul 2, in dauna miliardarilor de la Anji.

 

author avatar
Sebastian Stan
361 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger