AcasăSPORT Dan Petrescu, in mijlocul unui razboi intre huliganii rusi

Dan Petrescu, in mijlocul unui razboi intre huliganii rusi

Dan Petrescu antreneaza Dinamo Moscova din luna august

Fara nicio exagerare, „Bursucul” a avut parte de cel mai tensionat meci de fotbal din intreaga sa cariera. Sticle incendiare, arme albe si cozi de topoare, acesta a fost armamentul din dotarea celor doua galerii.

Dan Petrescu antreneaza Dinamo Moscova din luna august

Cand vine vorba de bataie, rusul nu se joaca! Ultima dovada vine din fotbal, meciul dintre Torpedo si Dinamo, derbi moscovit in Cupa, fiind intrerupt definitiv in minutul 55, la scorul de 2-1 in favoarea echipei antrenate de Dan Petrescu.

Filmul incidentelor de la Torpedo - Dinamo, meci intrerupt in minutul 55

Fanii celor doua cluburi s-au batut atat de tare, incat fortele de ordine au fost nevoite sa faca uz de armamentul din dotare pentru a desparti cele doua tabere.

S-a tras cu gloante oarbe, au fost confiscate cutite, bate, sticle incendiare, intreaga scena parea rupta din razboiul sirian.

„Nebunia a inceput cu mult inainte de meci, in apropierea stadionului «Eduard Streltsov». Aici a avut loc o incaierare in masa a suporterilor lui Torpedo si Dinamo, s-au aruncat sticle incendiare, pietre, s-a lovit cu bate si s-au carat pumni in stanga si in dreapta. Cei mai multi dintre agresori erau tineri, care nu au renuntat la atitudinea ostila nici cand si-a facut aparitia politia. In luptele de strada au fost angajati aproape 1000 de persoane”, a anuntat agentia „Newsru”.

Odata conflictul stins in afara arenei, s-a trecut la platirea politelor in interiorul stadionului, a completat „Newsru”: „S-au aruncat petarde si fumigene la toate golurile, dar si inainte de meci. Arbitrul s-a vazut nevoit sa intrerupa jocul de mai multe ori, mai cu seama ca, din cauza fumului, nimeni nu mai putea sa respire, iar vizibilitatea era si ea extrem de redusa. In cele din urma, s-a ajuns la o noua revolta in masa a suporterilor, motiv pentru care «centralul» a decis intreruperea definitiva a meciului”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
257 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger