AcasăSPORTDan Petrescu il retrogradeaza pe Dorinel Munteanu

Dan Petrescu il retrogradeaza pe Dorinel Munteanu

Derby-ul romanesc din campionatul Rusiei a fost castigat fara drept de apel de Dan Petrescu: echipa sa, Dinamo Moscova, a invins cu 3-1 pe Mordovia Saransk.

Dan Petrescu este aproape sa duca Dinamo Moscova in Europa League

In urma acestui rezultat, Dinamo a urcat pe 5 in clasament, ultimul loc care asigura prezenta in preliminariile Europa League. Mordovia, in schimb, pare condamnata la retrogradare, formatia lui Dorinel Munteanu ocupand pozitia a 15-a, cu 16 puncte, noua mai putine decat Rostov, prima echipa deasupra liniei salvarii. Cu patru etape ramase de disputat, „Neamtul” are soarta pecetluita si se asteapta ca sefii clubului din Saransk sa-i rezilieze contractul. „A castigat trupa mai experimentata, mai matura. Dar ce mai poti spune cand primesti gol in minutul 3… Toata tactica noastra s-a dus in acel moment pe Apa Sambete si a trebuit sa gandim altceva”, a declarat Dorinel Munteanu la finalul partidei.

Dorinel Munteanu n-a reusit sa salveze Mordovia de la retrogradare

Tehnicianul Mircea Lucescu a urmarit duelul romanilor si i-a laudat pentru stilul imprimat celor doua echipe: „Atat Munteanu, cat si Petrescu au avut tactici bune, s-a vazut c-au pregatit foarte bine acest meci”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
146 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger