AcasăSPORTDan Petrescu il da afara pe Ropotan de la Dinamo Moscova

Dan Petrescu il da afara pe Ropotan de la Dinamo Moscova

Ropotan a jucat doar 54 de meciuri in aproape patru ani la Dinamo Moscova

Rezultatele senzationale inregistrate de Dinamo Moscova in ultima perioada l-au facut pe Dan Petrescu sa viseze cu ochii deschisi la un loc de cupele europene, astfel ca tehnicianul roman pregateste o remaniere masiva a lotului in aceasta iarna.

Petrescu se gandeste deja la sezonul de primavara

Cinci victorii obtinute la rand (2-0 cu Alania, 3-0 cu Zenit, 5-1 cu Spartak Moscova, 3-0 cu Rubin si 2-1 cu Terek) l-au transformat pe Dan Petrescu in antrenorul momentului in Rusia, dar romanul de pe banca lui Dinamo Moscova vrea mai mult. Ajuns pe locul 8 in clasament, la numai doua puncte de locul 4, Dan „The Man” simte ca doua-trei achizitii facute cu cap, si un sezon de primavara foarte bun, i-ar putea asigura trupei de pe arena „Khimki” un loc in cupele europene. Totusi, sefii clubului l-au informat ca daca vrea buget pentru transferuri, trebuie neaparat sa renunte la cativa din actualii jucatori. „Bursucul” a creionat rapid o lista neagra care il cuprinde inclusiv pe mijlocasul roman Adrian Ropotan.

Ropotan a jucat doar 54 de meciuri in aproape patru ani la Dinamo Moscova

Fostul dinamovist a avut aparitii meteorice pentru moscoviti si trebuie sa-si caute echipa. Alaturi de Adrian Ropotan, Dan Petrescu renunta si la Zvejzdan Misimovic, Pavel Nekhaychik, Gordon Shildenfeld, Ottman Bakkal si Denis Kolodin, ultimul pe motiv ca refuza sa-si prelungeasca acordul scadent in vara lui 2013.

Kokorin si Kuranyi, bataie in vestiar

Desi Dinamo Moscova s-a impus duminica in Cecenia, atmosfera de la echipa n-a fost prea buna. Petrescu a trebuit sa-i amendeze pe cei mai buni marcatori ai „alb-albastrilor”, Alexander Kokorin si germanul Kevin Kuranyi. Cei doi s-au luat la bataie in vestiar, la finalul meciului castigat, cu 2-1, pe terenul lui Terek Groznai, reprosandu-si unul altuia egoismul aratat in teren.

author avatar
Cristi Ionita
830 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger