AcasăSPORTDan Petrescu, iesire violenta la Dinamo Moscova

Dan Petrescu, iesire violenta la Dinamo Moscova

Dan Petrescu, antrenorul echipei de fotbal Dinamo Moscova, a avut o cadere nervoasa dupa meciul pierdut in fata celor de la FC Rostov, acuzand jucatorii ca nu sunt „artisti”.

Sosit la Dinamo Moscova pentru a scoate gruparea rusa de pe ultimul loc, Dan Petrescu, fost antrenor al Kuban Krasnodar, a avut o reactie violenta dupa ce moscovitii au suferit o noua infrangere.

Suparat ca a pierdut in deplasarea de la Rostov cu scorul de 0-1, iar echipa sa are doar un succes in campionat, Dan Petrescu si-a acuzat jucatorii ca nu isi doresc victoria si ca nu sunt „artisti”. Romanul cere conducerii aducerea unor jucatori de valoare.

„A fost un meci care trebuia sa se termine la egalitate. Din pacate, dupa ce am castigat cu Lokomotiv, au urmat doua infrangeri consecutive. Iar aceste esecuri nu ne fac bine la moral. Trebuie sa ne adunam si sa iesim din aceasta situatie. Din pacate, avem putini <<artisti>>, voi nu vedeti? Unul este Kuranyi, plus doi jucatori pe flancuri. Nu sunt suficienti pentru o echipa ca Dinamo Moscova. Mi-as fi dorit sa joc folosind doi atacanti”, a declarat Dan Petrescu dupa meciul cu FC Rostov.

Dan Petrescu a fost numit oficial antenor la Dinamo Moscova pe 20 august, acesta inlocuindu-l pe Serghei Silkin, care a demisionat din cauza rezultatelor negative inregistrate de echipa moscovita.

Dupa trei ani petrecuti la Kuban Krasnodar, Dan Petrescu a demisionat la inceputul lunii august de la echipa pe care a reusit sa o aduca in prima liga ruseasca.

author avatar
Ionut Zgimbau
312 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger