AcasăSPORTDan Petrescu, dat afara de la Dinamo Moscova!

Dan Petrescu, dat afara de la Dinamo Moscova!

Esecul suferit duminica de Dinamo Moscova, 0-4 in deplasarea de la Anji Makhachkala, i-a fost fatal antrenorului roman Dan Petrescu.

Desi moscovitii sunt la doar sapte puncte de liderul Zenit St. Petersburg, oficialii lui Dinamo au programat, luni, o intrunire de urgenta si au decis sa renunte la tehnicianul de 46 de ani.

Anuntul a fost facut, deocamdata, doar de presa locala, jurnalistii rusi sustinand ca va fi facut si un anunt oficial, dupa ce cele doua parti se vor intelege in privinta banilor pe care ii va mai incasa Dan Petrescu. Antrenorul roman are un salariu stagional de 2,5 milioane de euro si, cel mai probabil, va primi banii pe care ii mai are de incasat pana la finalul actualului sezon.

Presa rusa sustine ca s-a decis despartirea de Dan Petrescu din doua motive: conducerea lui Dinamo nu crede ca echipa mai poate creste in valoare si rezultate, sub conducerea tehnicianului roman, iar comportamentul vulcanic al antrenorului a facut ca moscovitii sa sufere enorm atat din punct de vedere financiar, cat si la capitolul imagine.

In locul lui Dan Petrescu va fi promovat Dmitri Khokhlov, antrenorul principal de la echipa a doua. Acesta va indeplini rolul de antrenor-interimar, in vara urmand a fi adus un antrenor strain de top.

author avatar
Cristi Ionita
374 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger