AcasăSPORTDan Petrescu da Moscova pe Dubai

Dan Petrescu da Moscova pe Dubai

Dan Petrescu nu mai vrea sa antreneze in Rusia

Campionatul in Rusia s-a incheiat, dar Dan Petrescu nu are liniste. Antrenorul roman este ofertat de doua mari cluburi din zona Golfului, Al Nasr si Al Hilal.

Dan Petrescu nu mai vrea sa antreneze in Rusia

In ambele cazuri vorbim desprepropuneri venite pe filiera Cosmin Olaroiu, poate cel mai respectat tehnician al momentului in fotbalul arab. Conform presei din Emirate, Petrescu este dorit pe banca formatiei Al Nasr, acolo unde in sezonul recent incheiat a stat italianul Walter Zenga. „In proportie de 90%, ne-am inteles cu romanul. Mai ramane doar ca el sa semneze contractul”, a declarat un oficial al clubului din Dubai.

Daca va refuza, totusi, propunerea celor de la Al Nasr, „Bursucul” poate da curs ofertei primite de la Al Hilal, fosta echipa a lui Olaroiu. Cert este ca Dan Petrescu pare tot mai hotarat sa paraseasca Rusia. „Si-a dat seama ca mai sus de atat nu poate ajunge cu Dinamo Moscova, fara investitii si fara sprijin din partea conducerii”, afirma apropiatii antrenorului. Petrescu ar urma sa demisioneze de la Dinamo in aceasta saptamana, inainte de reluarea pregatirilor.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
173 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger