AcasăRecomandariDan Petrescu, chemat sa salveze Crystal Palace

Dan Petrescu, chemat sa salveze Crystal Palace

Antrenorul roman Dan Petrescu este din nou in atentia unui club din Premier League. Dupa Fulham, de serviciile sale se intereseaza si Crystal Palace, „lanterna rosie” a campionatului englez.

Numele lui Dan Petrescu , tot mai vehiculat in presa engleza

Potrivit „Daily Mirror”, noul director sportiv de la Crystal Palace, Iain Moody, il apreciaza pe „Bursuc”, considerat tehnicianul potrivit pentru a revitaliza echipa aflata pe ultimul loc in Premier League, cu doar patru puncte acumulate in 11 etape. Crystal Palace a ramas fara antrenor la 23 octombrie, dupa ce fostul manager Ian Holloway a ajuns la un acord cu conducerea clubului pentru a-si rezilia contractul. „Mirror” a scris, ieri, ca o delegatie a clubului condusa de patronul Steve Parish a calatorit, marti, in strainatate pentru a discuta cu un antrenor strain, iar surse din cadrul gruparii au afirmat ca este vorba de Dan Petrescu.

Dan Petrescu

In fine, marti, o alta publicatie britanica, „Dailymail”, a notat ca Dan Petrescu (Dinamo Moscova) si Roberto Di Matteo (ex-Chelsea) se afla printre variantele pentru inlocuirea olandezului Martin Jol la conducerea tehnica a echipei Fulham.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
717 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger