AcasăSPORTDan Petrescu are zilele numarate la Dinamo Moscova: De la rusi vine...

Dan Petrescu are zilele numarate la Dinamo Moscova: De la rusi vine demiterea!

Dan Petrescu nu intelege de ce elevii sai au evoluat modest in debutul acestui sezon

Ceea ce parea la inceput o gluma prinde tot mai mult contur, la Moscova inmultindu-se numarul vocilor care sustin ca Dan Petrescu va fi inlaturat de la conducerea actualei sale echipe.

Dan Petrescu nu intelege de ce elevii sai au evoluat modest in debutul acestui sezon
Advocaat are 33 de ani de antrenorat si a pregatit 10 echipe de club si cinci nationale diferite

Aflat, deja, de patru ani in Rusia, Dan Petrescu a facut minuni in ultimul sezon, la carma lui Dinamo Moscova, tehnicianul roman preluand echipa de la 0 si ducand-o pana aproape de podium. Totusi, debutul modest avut in actualul sezon, Dinamo este pe locul 8, la cinci puncte de liderul TSKA Moscova, il va costa pe “Bursuc”. Conform ziare.com, Boris Rotenberg, patronul lui Dinamo, negociaza intens aducerea olandezului Dick Advocaat, fost selectioner al Rusiei in perioada 2010-2012. De altfel, Vladimir Abramov, reprezentantul lui Advocaat in Rusia, a recunoscut negocierile si a precizat ca este posibil ca intr-o saptamana mutarea sa se faca, olandezul urmand a incasa un salariu anual de 5 milioane de euro, venit aproape asemanator cu cel pe care il are in prezent Dan Petrescu.

Dinamo Moscova l-a mai curtat si in trecut pe Advocaat, dar acesta cerea 12 milioane de euro pe an. Antrenorul batav in varsta de 66 de ani este cetatean de onoare al orasului St. Petersburg, dupa ce a castigat campionatul Rusiei (2007), Cupa UEFA (2008) si Supercupa Europei (2008) cu Zenit.

author avatar
Cristi Ionita
289 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger