AcasăSPORTDan Petrescu, amendat din nou de rusi

Dan Petrescu, amendat din nou de rusi

(foto: 24s.ro)

Dan Petrescu, antrenorul lui Dinamo Moscova, a fost amendat in urma manifestarilor pe care le-a avut la meciul pierdut in fata celor de la Kuban Krasnodar.

(foto: 24s.ro)

Antrenorul roman al rusilor de la Dinamo Moscova, Dan Petrescu, a fost santionat de Comisia de Disciplina a Federatiei Ruse de Fotbal din cauza comportamentului pe care l-a avut la meciul pierdut de echipa sa, cu 1 – 2, in fata celor de la Kuban Krasnodar, cu un gol inscris la ultima faza a minutelor de prelungire.

Acesta, recidivist a primit o amenda de 10.000 de ruble, aproximativ 250 de euro, fiind penalizat pentru manifestarile pe care le-a avut pe banca tehnica si pentru ca a plecat la vaestiare inainte ca arbitrul central sa flueiere finalul meciului, informeaza realitatea.net.

In plus, Dan Petrescu abia revenise pe banca tehnica dupa ce tot Comisia de Disciplina l-a suspendat pe o perioada de sase luni deoarece, in sezonul trecut, l-a agresat pe un arbitru.

Dinamo Moscova, echipa antrenata de Dan Petrescu, se afla pe ultimul loc in prima liga a Rusiei, cu trei puncte, reusind doar o victorie in 7 etape.

author avatar
Ionut Zgimbau
275 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger