AcasăSPORTDan Petrescu a speriat Rusia cu echipa sa: Patru goluri in 20...

Dan Petrescu a speriat Rusia cu echipa sa: Patru goluri in 20 de minute in poarta campioanei TSKA!

Dan Petrescu (foto jos) priveste relaxat victoria din derby-ul cu TSKA

Dinamo Moscova, echipa pregatita de antrenorul roman Dan Petrescu, a invins, ieri, cu scorul de 4-2 formatia TSKA Moscova, intr-o partida din cadrul etapei 20-a a campionatului Rusiei.

Dan Petrescu (foto jos) priveste relaxat victoria din derby-ul cu TSKA

TSKA, detinatoarea titlului, a condus cu 2-0 la pauza, prin „dubla” lui Seydou Doumbia (min.12 si 43), insa elevii lui Dan Petrescu au avut o revenire spectaculoasa in repriza secunda, marcand de patru ori in numai 20 de minute, prin Kevin Kuranyi (min.49), Christopher Samba (min.59) si Iuri Jirkov (min.62 si 69). Gratie acestui succes (al 8-lea din ultimele 10 meciuri), Dinamo Moscova s-a apropiat de podiumul clasamentului, acumuland 38 puncte, cu unul mai putin decat ocupanta locului al treilea, Spartak Moscova, invinsa sambata pe terenul formatiei Terek Groznai (0-1). Primele doua locuri sunt ocupate de Zenit Sankt Petersburg si Lokomotiv Moscova.

„Glorie lui Petrescu, a trezit echipa la viata si a schimbat nivelul lui Dinamo in repriza secunda. Probabil aceasta este o trasatura distinctiva a antrenorilor romani, Lucescu fiind un alt exemplu bun. Nu voi lauda insa Dinamo. E o echipa excelenta, dovada ca a inscris de patru ori in 20 de minute. Trebuie sa fie mai concentrati pe toata durata meciului”, a scris fostul international rus Evgeni Lovcev in „Sovietki Sport”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
277 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger