AcasăSPORTDan Petrescu a semnat pe 2 ani cu Dinamo Moscova!

Dan Petrescu a semnat pe 2 ani cu Dinamo Moscova!

Sosirea antrenorului roman in Capitala este anuntata pentru sfarsitul acestei saptamani. Presa moscovita vorbeste despre un contract valabil pana in 2014, cu un salariu superior celui avut de Dan Petrescu la Kuban Krasnodar.

MISIUNE Petrescu trebuie sa salveze Dinamo Moscova din situatia dezastruoasa in care se afla

Potrivit „Lifesports.ru”, Dan Petrescu si oficialii clubului Dinamo Moscova s-au inteles marti seara in privinta tuturor clauzelor speciale din contract, angajamentul cu durata pe doi ani si cu un salariu stagional de aproape 2,5 milioane de euro urmand sa fie semnat pana la sfarsitul acestei saptamani. „Dupa ce s-a negociat si in sezonul trecut, iata ca Dinamo se decide sa-l aduca pe romanul care a impresionat la Krasnodar”, scrie sursa citata. Fostul club al Ministerului de Interne rus are cel mai dezastruos start de campionat din istorie: niciun gol marcat in patru etape, noua primite, zero puncte, ultimul loc in clasament.

Stema echipei Dinamo Moscova

Antrenorul Serghei Silkin a fost demis weekend-ul trecut urmare a rezultatelor proaste inregistrate de formatia la care evolueaza Misimovic sau Kuranyi. Suspendat pentru inca doua etape de Federatie, „Bursucul” Petrescu va debuta oficial pe banca dinamovistilor in runda a 6-a, pe 2 septembrie, acasa, chiar impotriva fostilor sai elevi de la Kuban Krasnodar.

Porumboiu ar fi incercat imposibilul: Dan „The Man” pe banca la FC Vaslui

APRECIERE Putea deveni un idol si pentru fanii vasluieni, asa cum a fost la Krasnodar

Finantatorul vicecampioanei l-ar fi dorit pe Dan Petrescu in locul lui Marius Sumudica. Sperand ca-l va convinge sa revina in Liga 1, Adrian Porumboiu i-a achizitionat in regim de urgenta pe Costin Curelea si Dacian Varga, doi dintre jucatorii crescuti de „Bursuc” la Sportul Studentesc. Totusi, misiunea parea aproape imposibila in conditiile in care Petrescu avea la Kuban un venit anual de doua milioane de euro, iar Porumboiu n-ar fi platit niciodata mai mult de un milion de euro salariu unui antrenor – vezi cazul spaniolului Lopez Caro.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
508 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger