AcasăSPORTDan Petrescu a refuzat Anglia pentru ASA Targu Mures!

Dan Petrescu a refuzat Anglia pentru ASA Targu Mures!

Dan Petrescu si Bogdan Mara tintesc titlul in Liga 1cu ASA

Dupa sase ani in care a profesat in strainatate (Rusia si Qatar), Dan Perescu s-a intors in Liga 1, semnand joi un contract valabil pentru urmatoarele trei sezoane cu ASA Targu Mures.

Dan Petrescu si Bogdan Mara tintesc titlul in Liga 1cu ASA

Noul antrenor al vicecampioanei a declarat ca inainte de a accepta oferta ardelenilor a refuzat un club din Anglia, pe motiv ca acolo nu s-a simtit dorit cu adevarat. „In sfarsit, s-a terminat telenovela Dan Petrescu la Targu Mures! Conditiile de la ASA sunt cele mai bune din tara, nu cred ca exista un club care sa aiba ce am gasit aici.  Am avut o oferta din Anglia – e visul meu sa ajung acolo -, dar, cu toate acestea, nu am fost convins, nu m-am simtit dorit ca aici”, a subliniat Dan Petrescu. „Bursucul” a spus ca este foarte fericit ca a ajuns la un club care a terminat pe locul 2 sezonul trecut, „care a facut campionatul sa fie foarte interesant”: „E clar ca pretentiile sunt mai mari acum, presiunea e mult mai mare. Daca anul trecut obiectivul era ca echipa sa ramana in prima divizie, in mod sigur obiectivele vor fi altele. Cine va juca acum impotriva ASA-ului o va face mult mai motivat si mai ales ca prezenta mea aici va face ca adversarul sa-si doreasca sa castige impotriva noastra. E clar ca nu va fi usor, va fi foarte greu sa repetam performanta de anul trecut, dar nu imposibil”.

Bogdan Mara a convins, deja, un jucator

Instalat inb functia de presedinte, Bogdan Mara a reusit, deja, primul transfer: l-a convins pe Gabi Muresan sa ramana la ASA, mijlocasul devenind jucator liber de contract imediat ce s-a incheiat campionatul. „Sper ca impreuna cu Mara sa facem o echipa buna, impreuna cu toti ceilalti sa ne intelegem, sa mergem in aceeasi directie, sa fim o familie si la bine, dar si la greu, pentru ca la greu se vad adevaratele caractere”, a incheiat Dan Petrescu, nu inainte de a sublinia ca, daca cei din conducerea clubului vor avea rabdare, el va ramane la Targu Mures „si 5 ani, fiindca am venit pentru un proiect pe termen lung”.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
166 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger