AcasăSPORTDan Petrescu a pus ochii pe un international roman pe care il...

Dan Petrescu a pus ochii pe un international roman pe care il vrea neaparat la Dinamo Moscova

Daca in iarna au miscat timid pe piata transferurilor, conducatorii clubului Dinamo Moscova sunt gata sparga pusculita in vara, numai pentru a-l pastra la timona pe antrenorul Dan Petrescu.

Desi nu a beneficiat de transferuri de rasunat, tehnicianul roman a facut minuni la carma moscovitilor, Dinamo fiind la un pas de calificarea in Europa League in conditiile in care Petrescu a preluat echipa pe ultimul loc.

Astfel, Dinamo Moscova anunta o campanie importanta de achizitii pentru mercato din vara, iar mijlocasul roman Gabriel Torje este in capul listei.

Torje are 3 goluri si 4 pase decisive in 28 de meciuri jucate pentru Granada

Dorit cu insistenta de rusi, Torje i-ar costa pe acestia in jur de 3,5 milioane de euro, Udinese, formatia de care apartine romanul, dorind sa-si scoata macar 50% din suma investita in transferul mijlocasului, in 2011.

Imprumutat de Udinese la Granada, Torje a avut evolutii oscilante in Primera Division dar chiar si asa fostul dinamovist nu duce de oferte, de serviciile sale interesandu-ze inclusiv Kuban Krasnodar, nimeni alta decat fosta echipa antrenata de Dan Petrescu.

author avatar
Cristi Ionita
162 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger