AcasăSPORTDan Petrescu a plecat de la Kuban Krasnodar

Dan Petrescu a plecat de la Kuban Krasnodar

Suporterii echipei ruse Kuban Krasnodar au fost instiintati printr-o scrisoare emotionanta ca antrenorul roman Dan Petrecu va parasi banca oficiala a clubului. Acesta ar putea ajunge la TSKA Moscova.

Dan Petrescu a anuntat, marti, prin intermediul unei scrisori pentru fanii echipei ruse Kuban Krasnodar, ca va parasi clubul pe care-l antreneaza.

Acesta i-a anuntat pe suporteri ca e mandru de ceea ce a reusit pana in acest moment la echipa rusa si ca pleaca, insa nu isi ia adio de la fanii care reprezinta pentru el o familie.

„Sunt mandru de ceea ce am realizat pana acum la Kuban. Am incercat sa aduc echipa la un alt nivel. Am facut in ultimii trei ani tot ceea ce mi-a stat in putinta pentru Kuban. Acum am nevoie de o schimbare, de o noua provocare, asa ca le-am cerut celor din conducere sa ma inteleaga si le sunt recunoscator pentru asta. Sunt sigur ca asta va insemna si o noua provocare pentru echipa”, a scris Dan Petrescu in scrisoarea de pe site-ul oficial al clubului, citata de realitatea.net.

Dan Petrescu isi prelungise la inceputul acestui an contractul cu echipa rusa, avand o clauza de reziliere de 3 milioane de euro. Antrenorul roman primea un salaraiu de 1.5 milioane de euro pe an.

In urma demisiei, acesta ar putea ajunge la TSKA Moscova, club care i-a propus un salariu de 2.5 milioane de euro, suma la care se adauga si diferite bonusuri.

author avatar
Ionut Zgimbau
180 afisari
Zenville

Ultimele știri

Programul Gabrielei Firea pentru Primăria Capitalei. Aeroport în sudul Bucureștiului și dezvoltarea/extinderea rețelei de metrou, printre promisiuni

Senatorul Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Generală a Bucureștiului și-a prezentat Programul de guvernare locală 2024 – 2028. Candidatul PSD își propune să...

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...
proger