AcasăSPORTDan Petrescu a plecat de la Kuban Krasnodar

Dan Petrescu a plecat de la Kuban Krasnodar

Suporterii echipei ruse Kuban Krasnodar au fost instiintati printr-o scrisoare emotionanta ca antrenorul roman Dan Petrecu va parasi banca oficiala a clubului. Acesta ar putea ajunge la TSKA Moscova.

Dan Petrescu a anuntat, marti, prin intermediul unei scrisori pentru fanii echipei ruse Kuban Krasnodar, ca va parasi clubul pe care-l antreneaza.

Acesta i-a anuntat pe suporteri ca e mandru de ceea ce a reusit pana in acest moment la echipa rusa si ca pleaca, insa nu isi ia adio de la fanii care reprezinta pentru el o familie.

„Sunt mandru de ceea ce am realizat pana acum la Kuban. Am incercat sa aduc echipa la un alt nivel. Am facut in ultimii trei ani tot ceea ce mi-a stat in putinta pentru Kuban. Acum am nevoie de o schimbare, de o noua provocare, asa ca le-am cerut celor din conducere sa ma inteleaga si le sunt recunoscator pentru asta. Sunt sigur ca asta va insemna si o noua provocare pentru echipa”, a scris Dan Petrescu in scrisoarea de pe site-ul oficial al clubului, citata de realitatea.net.

Dan Petrescu isi prelungise la inceputul acestui an contractul cu echipa rusa, avand o clauza de reziliere de 3 milioane de euro. Antrenorul roman primea un salaraiu de 1.5 milioane de euro pe an.

In urma demisiei, acesta ar putea ajunge la TSKA Moscova, club care i-a propus un salariu de 2.5 milioane de euro, suma la care se adauga si diferite bonusuri.

author avatar
Ionut Zgimbau
177 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger