AcasăSPORTDan Petrescu a cucerit Rusia printr-un gest impresionant

Dan Petrescu a cucerit Rusia printr-un gest impresionant

(foto: 24s.ro)

Dan Petrescu, antrenorul lui Dinamo Moscova, i-a impresionat pe rusi dupa ce presedintele clubului a facut dezvaluiri referitoare la activitatea acestuia.

(foto: 24s.ro)

Antrenorul roman al lui Dinamo Moscova, Dan Petrescu, i-a impresionat pe rusi dupa ce, in timpul unui interviu, presedintele clubului, Ghenadi Soloviev, a dezvaluit ca acesta doarme in baza de pregatire, astfel incat sa fie aproape de echipa sa.

„Dan Petrescu a spus ca vrea sa fie alaturi de echipa zi si noapte, asa ca locuieste si doarme in baza de pregatire. Acelasi lucru il face si staff-ul sau. Cand i-am spus sa-i dam o locuinţa, ne-a spus ca nu-i trebuie”, a afirmat Ghenadi Soloviev pentru Sport Expres, citat de realitatea.net.

Declaratia sefului echipei moscovite l-a uimit pe reporter, care la intrebat pe acesta daca informatia despre Dan Petrescu e reala.

„Incredibil! Cum se poate asa ceva? E serios?”, a intrebat jurnalistul, presedintele clubului Dinamo Moscova a replicat: „Da, ne-a spus ca nu se gandeste la un apartament in Moscova!”.

Acesta a facut si cateva referiri fata de salariul lui Dan Petrescu, anuntand ca, in timpul negocierilor, nici nu s-a „vorbit despre asa ceva”.

„Nu s-a pus problema de bani. Nici macar n-am vorbit despre asa ceva”, a mai spus Ghenadi Soloviev.

Dan Petrescu a fost numit oficial antenor la Dinamo Moscova pe 20 august, acesta inlocuindu-l pe Serghei Silkin, care a demisionat din cauza rezultatelor negative inregistrate de echipa moscovita..

„Dan Petrescu va semna un contract pe trei ani, urmand sa isi inceapa munca pe 20 august”, se preciza la acel moment pe pe site-ul clubului.

Dupa trei ani petrecuti la Kuban Krasnodar, Dan Petrescu a demisionat la inceputul lunii august de la echipa pe care a reusit sa o aduca in prima liga ruseasca.

author avatar
Ionut Zgimbau
711 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger