AcasăRecomandariDan Petrescu a ales milioanele Qatarului

Dan Petrescu a ales milioanele Qatarului

Liber de contract dupa ce a fost concediat de Dinamo Moscova, tehnicianul roman Dan Petrescu (46 de ani) a ales sa profeseze in urmatorii doi ani in fotbalul din Golf.

Dan Petrescu zambeste dupa trei zile de negocieri

Fostul international a ajuns la Doha, in Qatar, cu trei zile inainte sa semneze contractul cu Al Arabi si s-a intalnit de mai multe ori cu reprezentantii clubului, negocierile finalizandu-se abia ieri dimineata, cand Petrescu si-a dat acordul sa preia echipa. Angajamentul este valabil pana in 2016, cu un salariu net de 2,5 milioane de euro pe sezon. Insa, daca isi indeplineste toate obiectivele, „Bursucul” poate castiga pana la 6 milioane de euro pe an!
La Al Arabi, romanul va pregati o formatie din care fac parte doar patru straini: brazilienii Orestes Junior si Wanderley (golgheterul echipei), algeriamul Karim Ziani (ex-Olympique Marseille) si sudanezul Mohammed Muddather.

Duel cu Bölöni

In Qatar, Dan Petrescu il va avea adversar direct pe Ladislau Bölöni, antrenor la Al Khor. Cea mai puternica formatie este Al Sadd, trupa la care evolueaza legendarul Raul. In meciurile din zona, Petrescu i-ar mai putea intalni si pe Laurentiu Reghecampf, proaspat transferat la Al Hilal, in Emirate, sau Cosmin Olaroiu, tehnicianul lui Al Ain, din Arabia Saudita.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
657 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger