AcasăSPORTDan Petrescu, 99% la ASA Tg. Mures!

Dan Petrescu, 99% la ASA Tg. Mures!

Dan Petrescu revine in Liga 1 dupa sase ani

Viceprimarul din Targu Mures, Claudiu Maior, a facut cel mai tare anunt din fotbalul romanesc: in proportie de 99,9%, viitorul antrenor al ASA-ului va fi Dan Petrescu!

Dan Petrescu revine in Liga 1 dupa sase ani

Vicecampioana Romaniei s-a inteles cu fostul international pentru un contract pe trei sezoane si doar o oferta de nerefuzat din strainatate il mai poate face pe Dan Petrescu sa se razgandeasca. „In proportie de 99,9%, Dan Petrescu este la Targu Mures, ramane doar ca sa vedem daca pana marti dupa-amiaza (n.n. – maine) nu va primi o oferta din afara. Daca va primi o oferta din afara, este clar ca nu ne putem compara la bani cu tarile europene. La noi, cu 2,5 milioane tii o echipa intreaga. Dan Petrescu acum a plecat de la Targu Mures si cred ca, asa cum am spus, in proportie de 99,9% este antrenorul ASA, dar cu acel mic amendament!”, a spus Claudiu Maior.
Informatia este confirmata chiar de tehnicianul in cauza. „Bursucul” a precizat ca Targu Mures este locul in care va munci din aceasta vara: ”Au fost discutii atat cu ASA, cat si cu FC Voluntari. 90% voi semna marti cu ASA, daca nu apare o oferta mai buna”. Totusi, in cazul in care Petrescu alege o alta formatia, conducerea ardelenilor va demara tratativele cu Ioan Andone, cel de-al doilea nume de pe lista lui Claudiu Maior. Din cate se pare, pretentiile „Falcosului” s-ar fi ridicat la 10.000 de euro pe luna, un salariu care poate fi asigurat de bugetul clubului ASA.

Bogdan Mara, presedinte in locul lui Narcis Raducan

Instalarea lui Dan Petrescu pe banca tehnica nu este singura lovitura data de ASA. Muresenii l-au convins pe Bogdan Mara (foto) sa accepte postul de presedinte executiv, ramas vacant dupa despartirea de Narcis Raducan. Mara va conduce ASA doar daca „Bursucul” semneaza cu vicecampioana!

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
162 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger