AcasăSPORTDaca vii la Al Hilal, te ucidem!

Daca vii la Al Hilal, te ucidem!

Clubul Al Hilal a anuntat oficial semnarea contractului cu antrenorul roman

Si-a dorit sa prinda un contract urias in strainatate, dar se prea poate sa nu fi ales bine. Laurentiu Reghecampf are parte de peripetii inainte sa ajunga la Al Hilal.

S-au inmultit amenintarile pe Twitter la adresa lui Reghecampf

Niciun alt antrenor chemat sa profeseze in zona Golfului n-a avut parte de asemenea mesaje de intampinare. Reghecampf se face remarcat dinainte sa puna piciorul pe pamant arab si asta doar fiindca vine la Al Hilal ca inlocuitor al lui Sami Al Jaber, idolul nationalei Arabiei Saudite. Fanii nici n-au vrut sa auda de concedierea celui mai faimos fotbalist saudit din istorie si au luptat cum au putut pentru a impiedica „transferul” lui Reghecampf. Pe Twitter a aparut chiar o pagina speciala – „No to Reghecampf, Yes to Sami” -, pe care suporterii inca mai posteaza mesaje de sustinere pentru Sami Al Jaber si amenintari la adresa tehnicianului roman. S-a ajuns pana intr-acolo incat Reghe a fost amenintat cu moartea daca semneaza cu Al Hilal! „Daca vii aici, te ucidem!”.

Clubul Al Hilal a anuntat oficial semnarea contractului cu antrenorul roman

Aseara, conducerea clubului Al Hilal a anuntat oficial ca noul antrenor principal este romanul Laurentiu Reghecampf, care a semnat un contract valabil pentru urmatorii doi ani.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
305 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger