AcasăRecomandariDaca va fi dat afara, Piturca falimenteaza Federatia

Daca va fi dat afara, Piturca falimenteaza Federatia

Peste 50.000 de oameni i-au cerut demisia, marti seara, chiar in timpul meciului cu Grecia, insa Victor Piturca s-a comportat ca si cum ar fi avut urechile astupate. Despagubirile pe care le-ar primi in eventualitatea demiterii ii dau putere sa zambeasca in fata oprobriului public.

Victor Piturca are toate motivele sa zambeasca, esecurile trec, leafa merge

Contractul selectionerului nu poate fi rupt unilateral nici de cei mai iscusiti avocati, sustin surse din fotbal. Clauzele speciale il apara pe Victor Piturca de orice atac federal; indepartarea sa de pe banca echipei nationale costa 1,4 milioane de euro, basca despagubirile care vor trebui acordate si celorlalti colaboratori din staff-ul tehnic (secunzi, masori etc). Nu-i de mirare ca, la conferinta de presa ce a urmat pierderii barajului cu Grecia, antrenorul „tricolorilor” si-a permis sa fie tafnos si sa bata campii despre campania de calificare la Euro 2016! „Atmosfera pe stadion a fost exceptionala pe tot parcursul partidei si cred ca si echipa noastra a jucat de asa maniera. Am incercat sa atacam, sa avem ocazii de gol, chiar am reusit o partida buna, dar, din pacate, nu am putut remonta scorul din tur, 1-3. Daca aveam sansa si noroc, puteam sa ne calificam; vom incerca s-o facem la Campionatul European din 2016 (…) Demisie? Nu plec, n-am de ce sa ma gandesc la asta acum”, a declarat Piturca spre uluiala intregii asistente.

Dan Petrescu mai are inca doi ani de contract cu Dinamo Moscova
Cosmin Olaroiu

Petrescu si Olaroiu, prea scumpi

Ceruti de fani – si nu doar de ei! -, Dan Petrescu si Cosmin Olaroiu reprezinta solutii fanteziste pentru o Federatie care se indreapta spre colapsul financiar. Platiti cu multe milioane de euro de Dinamo Moscova, respectiv Al Ahli Dubai, cei doi antrenori romani raman, pentru moment, propuneri tabu. Mai realiste par variantele Gheorghe Hagi (fara angajament), Ladislau Bölöni (sub contract cu Al Khor, din Qatar), Cosmin Contra (Petrolul Ploiesti) si chiar Laurentiu Reghecampf (Steaua Bucuresti). Cum campania de calificare la Euro 2016 va debuta in toamna anului viitor, cu siguranta ca nicio decizie in privinta staff-ului tehnic al echipei nationale nu se va lua pana la alegerile pentru functia de presedinte al Federatiei, programate la primavara.

Visez sa antrenez nationala Romaniei”

Intr-un interviu pentru Sovietsky Sport, Dan Petrescu a declarat ca nu pleaca de la Dinamo Moscova, desi visul sau este acela de a pregati o formatie din Anglia sau chiar nationala Romaniei: „Nu am discutat cu niciun club, sunt sub contract cu Dinamo Moscova. Iubesc Anglia, sunt mandru ca echipe de acolo ma doresc, dar, in acest moment, nu pot merge acolo, am un contract clar cu Dinamo Moscova. Este adevarat ca a fost ceva interes, nu iese fum fara foc, dar, ma repet, atat timp cat sunt sub contract cu Dinamo, nu as intra in negocieri cu altcineva! Am spus tot timpul ca sunt trei echipe pe care visez sa le antrenez, adica Steaua Bucuresti, Chelsea Londra si nationala Romaniei”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
704 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger