AcasăRecomandariDaca rezista pana in repriza a 6-a, Bute il bate pe Pascal!

Daca rezista pana in repriza a 6-a, Bute il bate pe Pascal!

Cu cat se apropie ziua de 18 ianuarie, cu atat creste interesul canadienilor pentru lupta dintre Jean Pascal si Lucian Bute, „meciul secolului”, dupa cum l-a numit presa din Montreal.

Bute si Pascal, fata in fata cu trei zile inaintea luptei

„The Bleacher Report” scrie ca Lucian Bute (33 de ani) porneste cu un mare avantaj: „Este mai inalt decat Jean Pascal (31 de ani), are viteza si in miini, si in picioare, se misca tot timpul pentru a-si pregati loviturile decisive si, cel mai important, rezista fara probleme la o lupta dusa in 12 reprize”. Concluzia trasa de specialistii de peste Ocean este ca romanul va castiga fara emotii daca reuseste sa scape de primele sase reprize, cand adversarul se va napusti peste el, „la fel cum a procedat Froch, la Nottingham, cu doi ani in urma”. Favorit sau nu, Bute este increzator ca va trece de Pascal, punct de vedere exprimat si in ultima sa conferinta de presa: „M-am antrenat foarte bine, nu exista absolut nimic care sa ma opreasca. Sambata va fi un spectacol in ring, imi doresc sa castig si sunt convins ca o pot face . Infrangerea cu Froch mi-a afectat increderea la acel moment, dar acum sunt la capacitate maxima, am lasat totul in urma. A fost si accidentarea de anul trecut care m-a tinut departe de ring, insa iata ca sunt pregatit sa arat de ce sunt in stare. Pauza de 14 luni mi-a facut foarte bine, m-am putut odihni. De 17 ani nu am mai avut o perioada de pauza atat de lunga!”. Bursa pentru gala din „Centre Bell” este de 2 milioane de dolari pentru fiecare pugilist in parte. In joc va fi pusa centura WBC Diamond la categoria semigrea.

La ultimul antrenament, Lucian a fost in mare forma

Deloc impresionat de parerea specialistilor, Jean Pascal promite sa-l spulbere pe Lucian Bute imediat ce romanul va urca in ring. Usor relaxat, haitianul a explicat si pe ce mizeaza in aceasta lupta: „Sunt pregatit sa intalnesc un Bute in cea mai buna forma si, in consecinta, m-am pregatit si eu foarte bine. Va asigur ca ma veti vedea la cel mai inalt nivel! Expertii au mai si gresit in aprecierile lor, iar eu sunt sigur ca, daca imi voi respecta planul de lupta, am o sansa buna sa castig. Pe langa experienta, mai am un avantaj, eu sunt mai frumos decat Lucian!”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
756 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger