AcasăSPORTDaca nu cu Peru, macar cu peruancele!

Daca nu cu Peru, macar cu peruancele!

Un ziar din Peru scrie ca nationala lui Vargas si Guerrero vine sa inaugureze "National Arena"

Mircea Sandu incearca sa gaseasca un adversar pentru inaugurarea „National Arena”. Un ziar din Lima anunta ca romanii pot infrunta Peru. In calendarul FIFA, insa, nationala lui Markarian are stabilit un meci pe 10 august, cu Honduras.

Peruancele Irina Grandez si Daysi Araujo au dat show la Copa America

In ciuda faptului ca Argentina a refuzat venirea la Bucuresti, selectionerul Piturca nu a anulat actiunea nationalei din august. Publicatia Trome din Lima anunta ca nationala condusa de Sergio Markarian – locul trei din Copa America 2011 – ar putea infrunta Romania pe 10 august, luand locul Argentinei. Ciudat este ca, in calendarul FIFA, Peru are programat un meci in acea zi, un amical cu Honduras, la Tegucigalpa.

Daysi Araujo

Potrivit sursei, agentul care a propus si afacerea cu Messi, afirma ca peruanii ar fi dispusi sa vina la Bucuresti pentru o suma de bani. Daca peruanii vin la Bucuresti, sud-americanii vor fi insotiti de Irina Grandez si Daysi Araujo, suporteritele porno care au facut furori si la Copa America 2011.

Un ziar din Peru scrie ca nationala lui Vargas si Guerrero vine sa inaugureze "National Arena"

Peru a fost primul nostru adversar la un Campionat Mondial. In 1930, Romania invingea cu 3-1, intr-un meci jucat la Montevideo. Peru ocupa locul 25 in clasamentul FIFA, iar vedetele lor sunt Fernandez (Nice), Rodriguez (Sporting Lisabona), Vargas (Fiorentina), Cruzado (Chievo), Farfan (Schalke) si Guerrero (SV Hamburg).

 

 

 

author avatar
Sebastian Stan
926 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger