AcasăSPORTDaca nici din grupa asta nu ne calificam...

Daca nici din grupa asta nu ne calificam…

Dorinel Munteanu este convins ca nationala are parte de adversari accesibili in preliminariile pentru Euro 2016

Antrenor la formatia azera FK Qabala, Dorinel Munteanu considera ca ar fi un dezastru daca nationala Romaniei nu ar obtine calificarea la Campionatul European din 2016, tinand cont de grupa din care face parte.

Dorinel Munteanu este convins ca nationala are parte de adversari accesibili in preliminariile pentru Euro 2016

„Tinand cont de grupa in care ne aflam, ar fi culmea sa nu ne calificam la turneul final. Fiecare component al echipei nationale, fiecare persoana din conducere, intreg fotbalul romanesc trebuie sa se gandeasca la calificare. Daca nici acum nu am merge la un C.E., ar fi un dezastru. Nu pot spune ca pana acum a fost mai bine, dar, totusi… nici nu vreau sa ma gandesc”, a declarat Munteanu, intr-un interviu postat pe site-ul oficial al FRF. Referitor la Cupa Mondiala din Brazilia, fostul international a afirmat ca favorita sa ramane selectionata Germaniei, tara in al carei campionat a evoluat o lunga perioada in cariera de fotbalist: „Tinand cont ca am jucat in Germania, am ramas atasat de aceasta tara si de nationala ei. Mi-ar placea sa castige trofeul. Am urmarit si eu jocurile de la C.M. si cred ca finala se va disputa intre o echipa europeana si una sud-americana”.
Reprezentativa Romaniei va evolua in grupa F in preliminariile Campionatului European din 2016, in compania selectionatelor Greciei, Ungariei, Finlandei, Irlandei de Nord si a Insulelor Feroe.

author avatar
National
109 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger