AcasăRecomandariDaca Galca rateaza grupele Ligii, va fi dat afara!

Daca Galca rateaza grupele Ligii, va fi dat afara!

Conducerea Stelei este pregatita sa schimbe din nou staff-ul tehnic in aceasta vara, daca echipa rateaza calificarea in grupele Ligii Campionilor.

Galca are un singur obiectiv apropiat: calificarea in grupele UCL!

Primele doua meciuri de verificare ale Stelei s-au dovedit a fi un fiasco din toate punctele de vedere: nicio idee tactic bine conturata, apatie in joc, schimbari in primul „11” total neinspirate. Miercuri seara, campioana s-a facut de ras cu FC Lugano, grupare din liga a doua elvetiana, pierzand partida cu 2-5, dupa ce la un moment dat scorul era 0-5! „Normal ca sunt suparat, dezamagit chiar de aceste doua rezultate pe care le-am inregistrat in doua confruntari pe care doream sa le castigam. Sunt dezamagit si de atitudinea unor fotbalisti, dar trebuie spus faptul ca evolutia mai slaba a echipei este cauzata si de antrenamentele foarte grele pe care le-am facut pana acum. Sper ca in cel de-al doilea cantonament al verii sa punem la punct tot ce mai este nevoie si sa incepem sa castigam si noi niste meciuri”, a comentat Galca la finalul intalnirii.
Chiar daca incearca sa ramana calm si dupa al doilea esec consecutiv, inlocuitorul lui Laurentiu Reghecampf stie ca viitorul sau in Ghencea este nesigur si depinde exclusiv de preliminariile Ligii Campionilor. Daca Steaua rateaza calificarea in grupe, atunci Galca isi poate lua „adio” de la formatia „ros-albastra”, managerul Mihai Stoica fiind pregatit sa-i propuna finantatorului Gigi Becali un nou staff tehnic.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
502 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger