AcasăRecomandariDaca duce Steaua in grupele Ligii Campionilor, Reghe se umple de bani!

Daca duce Steaua in grupele Ligii Campionilor, Reghe se umple de bani!

Speriat ca l-ar putea pierde in vara pe Laurentiu Reghecampf, patronul Gigi Becali i-a pregatit antrenorului cel mai „beton” contract vazut vreodata la Steaua.

Laurentiu Reghecampf, antrenorul care aduce titlul Stelei dupa o pauza de 7 ani

Echipa lui Reghecampf este virtual campioana a Romaniei, astfel ca toate gandurile oficialilor stelisti se indreapta acum spre realizarea celui de-al doilea obiectiv din 2013: intrarea in grupele Ligii! Convins ca numai cu actualul staff tehnic se poate penetra competitia regina a Europei, finantatorul Gigi Becali i-a pregatit lui Laurentiu Reghecampf un contract nemaiintalnit in Ghencea. Salariul se dubleaza, de la 120.000 la 240.000 de euro pe sezon, iar bonusul de calificare in grupele UCL se ridica la o jumatate de milion de euro! Si jucatorii vor fi atinsi, fiecare fotbalist urmand a primi 100.000 de euro pentru indeplinirea acestui obiectiv. „Daca nu vom ajunge in grupele Ligii Campionilor, dezamagirea va fi foarte mare, mai ales ca suntem si capi de serie”, a declarat tehnicianul „ros-albastrilor”.

Lotul ramane acelasi

Ca sa-l convinga pe Reghecampf sa nu plece de la Steaua, latifundiarul i-a promis ca nu va vinde niciun jucator titular in vara, indiferent de oferta primita. La randul lui, antrenorul a garantat ca pretul fotbalistilor stelisti ar creste considerabil o data cu accederea in grupele Ligii Campionilor. Evaluat la 15 milioane de euro de patronul Gigi Becali, fundasul Vlad Chiriches este cel mai curtat international roman la momentul actual

„Reghe” se vede si la nationala

In privinta ofertelor venite pe numele sau, Laurentiu Reghecampf admite ca acestea sunt tot mai numeroase, „dar nu voi da curs niciuneia, ma simt foarte bine la Steaua”. Chiar daca infirmata de conducerea Federatiei Romane de Fotbal, varianta ca Reghecampf sa pregateasca in paralel si Steaua, si echipa nationala nu este exclusa de tehnicianul „militarilor”, care sustine ca este capabil sa faca fata pe doua fronturi, „mai ales ca foarte multi jucatori de la Steaua sunt prezenti si la prima reprezentativa”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
1.360 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger